top
logo


Pravidla otevření DANCELINE studia od 14.6.2021 Email

ico informace ico vykricnik

Na základě mimořádného opatření Vlády ČR (viz. zde) je zrušeno omezení počtu m2 na osobu, takže od pondělí 14.6.2021 budou hodiny DANCELINE studia otevřeny bez limitu osob v týmu a současně budou v provozu oba sály i prostory šaten.

Od pondělí 14.6.2021 platí tedy původní rozvrh hodin ze zahájení školního roku (viz. zde)!

Pro splnění stanovených podmínek jsme tedy nuceni přijmout tato opatření:

  1. Stále platí podmínka, že člen (dítě) absolvovalo negativní test (stáří PCR max. 7 dní, antigenní max. 72 hodin), případně že vlastní certifikát o provedeném očkování nebo vlastní potvrzení o prodělaném onemocnění COVID-19 v posledních 90ti dnech. Aktualizované čestné prohlášení nebudeme vyžadovat.
  2. Ve společných prostorech je povinnost nosit odpovídající ochranu dýchacích cest. Při samotném tréninku tato povinnost není.
  3. Budou k dispozici prostory šaten.
  4. Po každém tréninku dojde k vyvětrání sálu a vydezinfikování často používaných ploch (kliky dveří, police na odkládání pití, prostor WC,…).
  5. V lekcích bude omezeno cvičení na pomůckách / s pomůckami a také kontaktní cvičení.
  6. U nejmenších dětí (Přípravka a mini kategorie) vždy půjde s dítětem na WC asistent, který dohlédne na umytí rukou a vydezinfikuje daný prostor.

 

Pro minimalizaci šíření onemocnění žádáme o spolupráci a dodržování následujících pravidel i samotné cvičence, rodiče a doprovod:

  • Děti přichází na sál 5minut před začátkem lekce.
  • U vstupu na sál cvičenci použijí dezinfekci na ruce (mladší s dopomocí lektora/asistenta).
  • Po skončení tréninku odvede lektor děti po schodišti dolů a předá je rodičům, kteří budou čekat venku (platí u týmů: Žížalky, Myšky, Koťata, Žabky, Broučci, Balet I. a II., Lvíčata, Želvičky, Berušky, Tučňáci, Motýlci). Tanečnice z týmů Tygři, Hroši, Delfíni, Klokánci, Sovičky, Klokani, Ještěrky, Vlčata budou z tréninku odcházet samostatně.
  • Cvičenci při tréninku mít roušku nemusí (nicméně prosíme, aby jí ale s sebou měli pro pohyb ve společných prostorách - vstupní chodba).
  • Doprovod nebo rodiče nevstupují do sálů !!!

Zároveň prosíme doprovod a rodiče, aby pohyb ve společných prostorách omezili, ideálně vyslali děti po schodech samotné a zůstali před vstupem do budovy.

Účast na těchto tréninkách je na zvážení rodičů. Při trénincích se zaměříme hlavně na kondiční trénink.

 

 

Přihlášení lektora



Doporučujeme:

logo-baby-signs

 


 

logo-montessori


 

logo-NADACE-CP


bottom

Založeno na Joomla!. Designed by: joomla templates world top actors Valid XHTML and CSS.