top
logo


Obnovení provozu tanečního studia Email
Neděle, 24 Květen 2020 15:12

ico informace ico vykricnik 


Vzhledem ke změnám v situaci kolem onemocnění COVID-19 DANCELINE studio znovu otevře své sály dne 25.5.2020 v omezeném provozu tak, aby bylo možné splnit podmínky podle pokynů k uvolňování opatření od 25.5.20220 vydaných MZ ČR (viz. stránky mzcr.cz, zejména strany 1, 23 a 24).

Tréninky budou probíhat až od 25.5.2020 do 26.6.2020 tak, že všechny skupiny budou mít 1 trénink týdně, abychom dokázali splnit podmínky. Aktuální rozvrh najdete v sekci "Rozvrhy hodin".

Pro minimalizaci šíření onemocnění COVID-19 DANCELINE studio zajistí dodržování těchto pravidel:

  • Trénink bude probíhat ve stejný čas vždy jen na jednom sále.
  • Na sále, kde skončila výuka, je vždy minimálně 30 minut volno, než začne další lekce (mezitím se využije druhý sál).
  • Po každém tréninku dojde k vyvětrání sálu a vydezinfikování často používaných ploch (kliky dveří, police na odkládání pití, prostor WC,…).
  • V lekcích bude omezeno cvičení na pomůckách / s pomůckami a také kontaktní cvičení.
  • U nejmenších dětí (Přípravka a mini kategorie) vždy půjde s dítětem na WC asistent, který dohlédne na umytí rukou a vydezinfikuje daný prostor.

 

Pro minimalizaci šíření onemocnění žádáme o spolupráci a dodržování následujících pravidel i samotné cvičence, rodiče a doprovod: 

 

  • Děti přichází na trénink již převlečené do cvičebního úboru (šatna nebude používána klasickým způsobem, možné je pouze odložení svršků, tašek atp.).
  • Děti se na podestě zují a nechají boty v botníku.
  • Děti přichází na sál 5minut před začátkem lekce.
  • U vstupu na sál cvičenci použijí dezinfekci na ruce (mladší s dopomocí lektora/asistenta).
  • Po skončení tréninku odvede lektor děti po schodišti dolů a předá je rodičům, kteří budou čekat venku (platí u týmů: Žížalky, Myšky, Koťata, Žabky, Broučci, Balet I. a II., Broučci, Lvíčata, Želvičky, Berušky, Tučňáci, Motýlci). Tanečnice z týmů Tygři, Hroši, Delfíni, Klokánci, Sovičky, Klokani, Ještěrky, Vlčata budou z tréninku odcházet samostatně.
  • Cvičenci při tréninku mít roušku nemusí (nicméně prosíme, aby jí ale s sebou měli pro pohyb ve společných prostorách - vstupní chodba).
  • Doprovod nebo rodiče nevstupují do sálů !!!
  • Zároveň prosíme doprovod a rodiče, aby pohyb ve společných prostorách omezili, ideálně vyslali děti po schodech samotné a zůstali před vstupem do budovy. 


Účast na těchto tréninkách je na zvážení rodičů. Při trénincích se zaměříme hlavně na kondiční trénink a na plnění jednotlivých disciplín, které budou obsažené v závěrečném „tanečním vysvědčení DL“.

Akademie ani soutěže do konce června již neproběhnou. V nejbližší době Vás budeme informovat i o letních soustředěních a příměstských táborech, které proběhnou dle termínů v „plánu akcí“.

 

O organizaci a průběhu nového tanečního roku Vás budeme informovat, až budeme mít úplné informace o přesunech všech termínů soutěží a budeme moci připravit plán na podzimní část roku.


Přejeme Vám všem hodně zdraví, optimismu a těšíme se na opětné shledání na tanečních sálech.


V případě dotazů nás prosím kontaktujte na emailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

Děkujeme za spolupráci.

Tým DANCELINE studia

 

Přihlášení lektora



Doporučujeme:

logo-baby-signs

 


 

logo-montessori


 

logo-NADACE-CP


bottom

Založeno na Joomla!. Designed by: joomla templates world top actors Valid XHTML and CSS.